Portfolio

Ga terug

CAO VVT De Kanteling

“Kanteling geeft OR en bestuur de mogelijkheid om op een gelijkwaardige manier de discussie aan te gaan.”

In de cao VVT is afgesproken dat medewerkers/teams zelf zeggenschap over de invulling van hun werktijden krijgen. Hierdoor kunnen ze bijvoorbeeld flexibeler inspelen op de wensen en behoeften van hun cliënten. Maar ook zelf keuzes maken die werk en privé beter combineren. Iedereen heeft hier baat bij. Bovendien past deze nieuwe manier van organiseren bij de beweging naar het vergroten van vakmanschap en van zelf organiseren. Hoe dit precies in z’n werk gaat, spreken werkgevers en ondernemingsraden met elkaar af. De afspraken worden “het kader” genoemd, die aan verschillende eisen moet voldoen. De cao-partijen ondersteunen de afspraken met het programma ‘De kanteling van werktijden’ dat loopt tot december 2016.

 

ModernWorkx draagt in opdracht van de de cao-partijen bij aan het programma ‘de kanteling van werktijden’. Informatie over de afspraken, instrumenten en tools vindt u op de officiële website van De Kanteling.

 

ModernWorkx ondersteunt daarnaast individuele instellingen met trainingen en advies over de Kanteling. De ondersteuning kan bestaan uit advies, interim projectleiderschap en trainingen.

 

Waarom kiest u voor ons?

ModernWorkx is expert van de Kanteling omdat we de informatie en instrumenten ontwikkelen in opdracht van de sociale partners VVT.
Door de onafhankelijke positie van ModernWorkx kunnen we een versnellende en overbruggende rol spelen tussen bestuur en ondernemingsraad.
ModernWorkx is zeer flexibel en denkt graag met u mee welke ondersteuning voor uw organisatie het meest passend is. U kunt ons vrijblijvend bellen om hierover van gedachte te wisselen.


Meld u aan voor onze update

Wij sturen maximaal 4 updates per jaar