Expertise

Branches

Industrie

Industrie

Overheid en dienstverlening

Zakelijk icon

Expertise Thema's

Capaciteitsmanagement

Werktijden Icon

Personele capaciteit is een bottleneck voor veel organisaties. Tijd is belangrijk voor medewerkers: na inkomen is tijd zo ongeveer de belangrijkste arbeidsvoorwaarde. Benutting van tijd is ook essentieel voor de dienstverlening en bedrijfsvoering van de organisatie.

Lees meer

Zelfroosteren

Zelfroosteren Icon

“Zelf je eigen werktijden bepalen”. Dat klinkt heel aantrekkelijk. Maar het kan alleen maar onder de juiste voorwaarden: het werk moet wel op tijd klaar.

Lees meer

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Een toverwoord voor de een, een verschrikking voor de ander. Toch hebben bedrijven en instellingen flexibiliteit nodig. Onze insteek is om de goede balans hierin te zoeken.

Lees meer

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid icon

Er zijn veel factoren die bijdragen aan duurzame inzetbaarheid. ModernWorkx onderzoekt de meest effectieve maatregelen voor uw situatie.

Lees meer

Change en versnelling van HR-projecten

HR Icon

Implementatie van HR-gerelateerde projecten kunnen taai en stroperig zijn. Expertise in veranderkunde en projectleiderschap kan dan uitkomst bieden.

Lees meer

Aanpak

Evidence based

Op het gebied van bedrijfskunde, organisatiepsychologie en verandermanagement wordt veel onderzoek verricht. Met onze wortels in de universiteit mag u van ons verwachten dat onze adviezen wetenschappelijk onderbouwd zijn.

 

Strategisch HR-analytics

Wij houden ervan op zoek te gaan naar cijfermatige onderbouwing van onze analyses. Methoden uit HR-analytics helpen om te komen van opinies naar data, naar informatie naar conclusies en actie.

 

Het proces bepaalt de acceptatie

Een briljante oplossing zonder acceptatie is waardeloos. De manier waarop de oplossing tot stand komt is belangrijk. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van het eigen probleemoplossend vermogen. Dat levert niet alleen duurzame resultaten op, maar levert ook inhoudelijk de beste oplossing.

 

Van onderop als het kan, bovenlangs als het moet

In al onze trajecten is het doel; meer eigenaarschap. Dan is het logisch dat bij de aanpak van de verandering de inbreng van de medewerker voorop staat.

Producten en diensten

Standaard is niets hetzelfde. We gaan met u op zoek naar een passende dienstverlening gebaseerd op uw context, urgentie, business case en vraagstelling. Er zijn een aantal vaste diensten zoals workshops en trainingen. Wellicht vraagt uw vraagstuk om een aanpak op maat.

 

Uw vraagstuk centraal: aanpak op maat

Een eerste stap naar slimmere inzet van medewerkers is een goed gesprek over uw situatie en vraagstelling. De eerste kennismaking en oriëntatie is kosteloos. Als er een wederzijdse klik is volgt er meestal een tweede gesprek met alle betrokkenen waarbij we onze aanpak gedetailleerd bespreken en resultaten definiëren. Aan het einde van dit gesprek bepaalt u of u met ons in zee wilt. U krijgt een concreet plan van aanpak en toch is deze sessie kosteloos.

Omdat de eerste twee stappen kosteloos zijn, is dit alleen een investering in tijd. Pas als we een helder beeld van de situatie hebben en er duidelijk een klik is, gaan we verder. Bel of mail ons voor een eerste afspraak.

   

Workshops & Trainingen

Workshop Individueel roosteren

Serieus Gaming

Zelfroosterspel

Meld u aan voor onze update

Wij sturen maximaal 4 updates per jaar